Ondernemer en ambitie

Vandaag een stuk in de Telegraaf over een onderzoek door 2 personen van de London school of Economics over de ambitie van de ondernemers in Europa. Nou daar komen wij als Nederlandse ondernemers niet echt goed uit de verf. Laat ik eens beginnen met te zeggen dat ik iedere ondernemer ambitieus vindt. Tenslotte kan je ook ‘gewoon’  voor een baas gaan werken maar die ambitie heb je nu eenmaal niet, dus ben je ambitieus genoeg om ondernemer te worden. Ja ik weet dat er iets anders wordt bedoelt met dit artikel maar wilde het toch even gezegd hebben.

We kunnen ook scoren

Vraag niet hoe maar we scoren punten; met het ondernemersklimaat! Geen idee wie er dan bij ons ondernemers in de spits staat maar Real Madrid, Barcelona en Man United staan ff niet op te letten denk ik. Ik ben em even kwijt. Ons ondernemersklimaat scoort dus. Vraag me af waarmee dan. Zal er ook niet teveel aan hangen. Wellicht ben ik een te kleine ondernemer die tussen de buien door in een ander klimaat zit dan waar het onderzoek in zat.

Commentaren

Het artikel op zich is niets mis mee. Had er wel cijfers bij willen zien, en hoe ze aan de informatie komen etc. Maar blijkbaar maakt het wel wat los bij de gemiddelde ondernemer in ons land. De vele commentaren die het artikel begeleiden zeggen genoeg. Lees het eens door en trek je eigen conclusie. Ik ben wel zo ambitieus om door te gaan met bloggen maar of dat nou zoden aan de dijk zet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram