Over

Welkom op de blogsite van mij. Mij is Nick Brouwer, een 57 jarige vader van twee zoons, opa van Tyler en al jaren gelukkig getrouwd met Jolanda Brouwer. Op de eerste lentedag van 2011 begonnen met deze site. De nieuwsgierigheid heeft het gewonnen van de scepsis. Want hoewel hiervoor niet actief met bloggen, hou ik al heel lang diverse bloggers in de gaten. En eerlijk is eerlijk ik was erg sceptisch. Tijd vrij maken om de wereld te vertellen wat ik denk, vindt of voel was nou niet bepaald mijn ding.

Maar zoals je leest, iedereen kan veranderen van mening. En dan is het natuurlijk te doen gebruikelijk ook even iets over jezelf te schrijven. Bij deze dan.

Geboren en getogen Zwollenaar, ja een echte blauwvinger. Zoon van een Hattemer en moeder uit het Friese Delfstrahuizen, of all places. De wieg stond in de Zwolse arbeiderswijk De Pierik. Normaal gezin, zonder poespas met warmte en genegenheid. Lagere-en middelbare scholen als een van de onzichtbaren met succes doorlopen. Diensttijd bij de Koninklijke Luchtmacht gediend. Vliegbasis Twente als vliegveiligheid verzorger.

Vandaar verder naar de Nederlandse Spoorwegen als assistent kwaliteit controle goederen vervoer. Over naar Ministerie van Defensie als, jawel, optisch instrumentmaker. En toen? Heel iets anders, bedrijfsleider van Canadian Stocks Zwolle. Ascona schoenen Zwolle als bedrijfsleider, HKC Hony Mode Zwolle als bedrijfsleider en toen……weer heel wat anders. Aecis, eerst als aankomend system administrator Novell en Windows, later als projectleider bij o.a. de belastingdienst en het Ministerie van VROM. Van Aecis overgstapt naar CSS Professional Resources, ook als projectleider voor verschillende projecten bij o.a. BASF Nederland en Barentz Raw materials.

Inmiddels zitten we in 2002 en gaan we voor ons zelf beginnen. Ja we, Jolanda en ik doen dat samen. Onze ervaringen bundelen we in Adminion Management Ondersteuning. We bieden kleine en middelgrote bedrijven ondersteuning op het gebied van ICT, administratie en office management. Daarnaast bieden we ondernemingen de dienst van telefoon antwoord service aan. Deze tak van dienstverlening groeit snel uit naar een bedrijf binnen een bedrijf. In 2007 gaan we voor het eerst weer eens met de kids uitgebreid op vakantie. Tijdens de vakantie wordt gesproken over een mogelijke verkoop van Adminion. Bij terugkomst gaat Adminon daadwerkelijk in de verkoop. In november is een geschikte koper gevonden en op 1 januari 2008 is de overdracht. In dat jaar start ik samen met een compagnon www.officevacatures.nl Van skratch naar de grootste vacaturesite voor kantoorpersoneel. In het eerste kwartaal van 2009 draait officevacatures zoals een vacaturesite hoort te draaien en begint bij mij de drang naar weer iets nieuws op te spelen. Ik verkoop daarom mijn aandeel in officevacatures aan mijn compagnon en start met Advivum.

Advivum, werving&selectie en detachering van kantoorpersoneel. Onze ervaringen met zowel de bedrijven op zoek naar secretaresses, officemanagers en management assistentes als met de kandidaten zelf maken dat we met een enorm gevoel van matching de juiste persoon op de juiste plek krijgen. En dat is ons al die jaren goed gelukt.

EAST63, coachen, ontwikkelen, begeleiden, lees het hier

Andere activiteiten; ik ben al vanaf de oprichting van wijkstichting Stadshagen Totaal betrokken bij de wijk. Eerst als secretaris, daarna als voorzitter evenementen Stadshagen. Waarvan het evenement Stadshagen Festival met ruim 25.000 bezoekers het grootst en meest bekent is. 

Er staan nog een aantal projecten in de wachtkamer voor de toekomst. Stuk voor stuk uitdagingen, waarvan dit blog er ook een is. Het zal mij benieuwen wat bloggen mij gaat brengen. Ik heb er plezier in, ik hoop dat jullie als lezers dat ook hebben.

Groeten, Nick Brouwer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram